Tentang Kami

Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. Didirikeun taun 2002, kagolong kana jabatan perusahaan berteknologi tinggi nasional. Kami ngagaduhan bengkel di jalan zhenhua distrik yantai fushan sareng di jalan xiangang, distrik yantai etdz, ngagaduhan staf langkung ti 300 jalmi. Produksi utama nyaéta: jam tangan sareng produk seri motor jam, magnét anyaman, séri modul jacquard éléktronik, jarum pikeun komputerisasi mesin nyulam mesin sareng mesin rajutan cirlular, motor instrumen mobil.

  • 2017

Kauntungan urang

OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE

Warta

img

Produk Pangénggalna